Meditatii Engleza Bucuresti

Inregistreaza-te online
si accelereaza-ti studiul

Cursuri de engleza pentru orice nivel
(A,B,C, Cambridge, TOEFL, IELTS, Business English)

Metoda conceputa pentru studiu rapid si eficient pentru a ajunge la un nivel avansat intr-un timp scurt. Ideal pentru job si plecari in strainatate.
Prima sedinta de meditatie consta intr-o verificare a nivelului de limba engleza prin exercitii de autocunoastere sau un subiect la alegerea ta. Preferintele personale si nivelul (A1,A2,B1, etc.) vor influenta structura si continutul lectiilor viitoare. Ne vom concentra pe vorbit si exercitii practice. Indicat ar fi sa te uiti peste gramatica pentru a putea pune cuvintele in aplicare.


Pentru mai multe informatii, suna la 0740 691 979

Adrian Szasz


De ce eu? Pentru ca sedintele de meditatii la engleza sunt personalizate in functie de nivelul de limba si de preferintele celui care studiaza. Pregatire structurata (parcurgand fiecare capitol al examenului) pentru cei care vor Cambridge, IELTS sau TOEFL.
Absolvent al ASE-REI, Vanzari Internationale si Marketing Management in Roskilde, Danemarca, si detinator al certificatului de predare a limbii engleze Trinity CertTESOL.
Unul din principiile dupa care ma ghidez este imbinarea utilului cu placutul. Punctul central al lectiilor il reprezinta uzul practic al cuvintelor/elementelor lingvistice studiate. Imersie in limba engleza garantata prin a evita cat mai mult uzul limbii romane pe parcursul lectiei.

Pe langa profesor de engleza, sunt si basist, chitarist si producator de muzica electronica. Te pot invata (folosind limba engleza, desigur) si chitara, chitara bass si Ableton, unul din cele mai folosite software-uri de productie muzicala.

Sunt si un fan al filmelor lui Kubrick, iar daca si tie iti plac inseamna ca 1. deja imi place de tine si 2. vom folosi filmele lui ca material de invatat. Imi plac multe lucruri, dar in mod special sa ascult povestile oamenilor si sa dau sfaturi utile.


O lectie dureaza o ora si jumatate iar pretul este de 60 de lei - o persoana; 100 de lei - doua persoane si 120 - trei persoane.
In prima lectie iti vor fi evaluate cunostintele si nivelul de limba engleza. Vom vedea ce cunostinte ai si ce cunostinte iti trebuiesc. Vom porni de la premisa ca doresti sa fii fluent in aceasta limba. Eu o sa ma asigur ca esti pe drumul cel bun si iti voi arata cum sa te simti bine invatand.

Tot ce vreau din partea ta e sa fii serios, sincer si curios. Eu te voi ajuta sa fii as la limba engleza si sa ii lasi masca pe colegii tai!

Meditatii Engleza Bucuresti

Contact:
Telefon: 0740691979
E-mail: adrian.szasz.91@gmail.com
Skype: adi_szasz
Adresa:
Calea Mosilor 245-249
Bloc 49A, Scara 2